Αναζήτηση

ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΑ ΛΙΓΚΟΥΙΝΙ 500ΓΡ – ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΑ

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 01.008195
€1,85
€1,85 ανά 1 kg(s)
i h

Λιγκουίνι από εκλεκτό σιμιγδάλι σκληρού σίτου.

*
*
*
Ετικέτες προϊόντος
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Νόστιμο και τρυφερό μπιφτέκι από σπάλα ελληνικού Μοσχαριού δικής μας παρασκευής, ζυμωμένο με γαλέτα, κρεμμύδι, σκόρδο, μαιντανό, αλάτι και πιπέρι, έτοιμο για ψήσιμο. Ιδανική επιλογή για γρήγορα και υγιεινά γεύματα. Ψήνουμε στη σχάρα, στο φούρνο ,σε αντικολλητικό τηγάνι. Αλλεργιογόνα: ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΤΟΥ,ΦΡΥΓΑΝΙΑ Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€2,38
€11,90 ανά 1 kg(s)
ΚΙΜΑΣ ΛΑΠΠΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΚΙΜΑΣ ΛΑΠΠΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Φρέσκος Κιμάς από την κοιλιά Ελληνικής Μοσχίδας, πολύ νόστιμος και τρυφερός με πλούσια γεύση. Αποτελεί πηγή πρωτεϊνών υψηλής βιολογικής αξίας. Ιδανικός για: Κεφτέδες, μπιφτέκια, μπέργκερ, ρολά, μπολονέζ, κεμπάπ, πίτες, γεμιστά και διαφόρων ειδών μαγειρευτά. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€5,75
€11,50 ανά 1 kg(s)
ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΣΕ ΧΑΡΤΙΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 500ΓΡ – ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΑ

ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ 500ΓΡ – ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΑ

€3,25
€3,25 ανά 1 kg(s)
ΦΙΛΕΤΟ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΦΙΛΕΤΟ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Εκλεκτό Φιλέτο από Ελληνική Μοσχίδα. Το φιλέτο αποτελεί το πλέον μαλακό και τρυφερό μέρος του Μόσχου με μικρή περιεκτεικότητα σε λίπος. Από το φιλέτο παίρνουμε τα διάφορα steak, τα tournedos, τα chateubrian, το φιλέ μινιόν κ.λ.π. Ψήνεται στη σχάρα ή σε τηγάνι από μαντέμι. Μπορεί όμως να ψηθεί και ολόκληρο στο φούρνο. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€11,10
€37,00 ανά 1 kg(s)