Αναζήτηση

ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Γευστικό και αρωματικό κοντοσούβλι από ελληνικό κοτόπουλο μαριναρισμένο με ελαιόλαδο, μουστάρδα, ρίγανη, κρεμμύδι, αλάτι, πιπέρι και γλυκιά πάπρικα, δικής μας παρασκευής, έτοιμο για μαγείρεμα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 132
€4,24
Αφορά τεμ. ~ 0,4 kg(s)
€10,60 ανά 1 kg(s)
i h

Ψήνουμε στη σχάρα για περίπου 20- 30 λεπτά.   ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ, ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΤΟΥ, ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ΣΕΛΙΝΟ

*
*
*
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Νόστιμο και ζουμερό κοντοσούβλι από λαιμό ελληνικού χοίρου με μοναδική γεύση, μαριναρισμένο με ελαιόλαδο, μπούκοβο γλυκό, πάπρικα γλυκιά, αλάτι, πιπέρι, έτοιμο για μαγείρεμα δικής μας παρασκευής . Συμπληρώνει ευχάριστα όλα τα γιορτινά τραπέζια. Ψήνουμε στο φούρνο και στο BBQ.Αλλεργιογόνα: Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€4,24
€10,60 ανά 1 kg(s)
ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Νόστιμο και τρυφερό μπιφτέκι από σπάλα ελληνικού Μοσχαριού δικής μας παρασκευής, ζυμωμένο με γαλέτα, κρεμμύδι, σκόρδο, μαιντανό, αλάτι και πιπέρι, έτοιμο για ψήσιμο. Ιδανική επιλογή για γρήγορα και υγιεινά γεύματα. Ψήνουμε στη σχάρα, στο φούρνο ,σε αντικολλητικό τηγάνι. Αλλεργιογόνα: ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΤΟΥ,ΦΡΥΓΑΝΙΑ Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€2,38
€11,90 ανά 1 kg(s)
ΣΝΙΤΣΕΛ ΧΟΙΡΙΝΟ ΠΑΝΕ

ΣΝΙΤΣΕΛ ΧΟΙΡΙΝΟ ΠΑΝΕ

Τρυφερό σνίτσελ από μπούτι χοιρινού, παναρισμένο με φρυγανιά σίτου, πάπρικα καπνιστή, σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, έτοιμο για μαγείρεμα.Ψήνουμε στο φούρνο και στο τηγάνι.
€4,68
€11,70 ανά 1 kg(s)
ΚΕΜΠΑΠ ΝΩΠΟ

ΚΕΜΠΑΠ ΝΩΠΟ

Παραδοσιακό Αρωματικό Κεμπάπ από καλοζυμωμένο μοσχαρίσιο και πρόβειο κιμά με φρυγανιά σίτου-σίκαλης, κρεμμύδι, αλάτι και πιπέρι, δικής μας παρασκευής, έτοιμο για ψήσιμο στο φούρνο ή στο BBQ. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€4,30
€8,60 ανά 1 kg(s)