Αναζήτηση

ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ 250ml – MESSINO

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 01.007534
€3,75
€3,75 ανά 1 kg(s)
i h

Κρέμα βαλσαμικού από συμπυκνωμένο μούστο σταφυλιού, ξύδι από κρασί & άρωμα βασιλικού. Ενισχύστε την γεύση στις μακαρονάδες στις σαλάτες, τα σάντουιτς, τα ψητά κρέατα και λαχανικά.

*
*
*
Ετικέτες προϊόντος
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΟΝΤΡΑ

ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΟΝΤΡΑ

Μπριζολάκι από κόντρα χοιρινή μπριζόλα χωρίς οστό, μαριναρισμένο σε σάλτσα λεμονιού και καρυκευμένο με αλάτι, πιπέρι, σκόρδο και βασιλικό, δικής μας παρασκευής, έτοιμο για μαγείρεμα. Συστατικά: ΧΟΙΡΙΝΗ ΚΟΝΤΡΑ Α/Ο, ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ, ΣΑΛΤΣΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ, ΒΑΣΙΛΙΚΟ, ΣΚΟΡΔΟ
€2,38
€11,90 ανά 1 kg(s)
ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Νόστιμα και μυρωδάτα μπιφτέκια λαχανικών από πουρέ πατάτας, τριμμένο καρότο, μανιτάρι, ντομάτα, πιπεριές, αλάτι ,πιπέρι. Παναρισμένο με σουσάμι και φρυγανιά, έτοιμα για μαγείρεμα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€1,90
€9,50 ανά 1 kg(s)
ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΣΜΥΡΝΕΙΚΑ

ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΣΜΥΡΝΕΙΚΑ

Αφράτα Σουτζουκάκια Σμυρνέικα δικής μας παρασκευής, καλοζυμωμένα με φρέσκο Μοσχαρίσιο κιμά, φρυγανιά σίτου, κρεμμύδι, σκόρδο, μαινταντό και σμυρνέικη σάλτσα, έτοιμα για μαγείρεμα. Ιδανικά για ψήσιμο στο τηγάνι, στο φούρνο ή στη σχάρα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€17,85
€11,90 ανά 1 kg(s)