Αναζήτηση

Προϊόντα με ετικέτα: 'Μαγείρεμα στο τηγάνι'

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα
ΦΙΛΕΤΟ ΜΠΟΥΤΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

ΦΙΛΕΤΟ ΜΠΟΥΤΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

Ζουμερό φιλέτο μπούτι από ελληνικά κοτόπουλα. Το φιλέτο μπούτι είναι ο μηρός χωρίς το κόκκαλο και το δέρμα. Παρέχει στα κύτταρά μας ανόργανα άλατα και βιταμίνες, που είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού. Μαγειρεύουμε στο τηγάνι, στο φούρνο στη λαδόκολλα και στη σχάρα. Γίνεται τρυφερό σουβλάκι. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€2,70
€9,00 ανά 1 kg(s)
ΦΙΛΕΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

ΦΙΛΕΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

Τρυφερό φιλέτο από στήθος Γαλοπούλας Νιτσιάκος. Μία υγιεινή και θρεπτική επιλογή από ελληνικές γαλοπούλες με μεγάλη διατροφική αξία και μικρή θερμιδική απόδοση.Ψήνουμε στο φούρνο στη γάστρα και στην κατσαρόλα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€10,50
€10,50 ανά 1 kg(s)
ΦΙΛΕΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

ΦΙΛΕΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

Τρυφερό φιλέτο στήθος από Ελληνικά κοτόπουλα Νιτσιάκος. Ιδανική επιλογή για νόστιμο λευκό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, χωρίς πολλές θερμίδες. Μπορείτε να το μαγειρέψετε στο γκριλ, στο φούρνο, στο μπάρμπεκιου, να το προσθέσετε σε πράσινη σαλάτα ή σε αραβική πίτα και σε σάντουιτς. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€9,50
€9,50 ανά 1 kg(s)
ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

Λαχταριστές Φτερούγιες από Ελληνικά Κοτόπουλα Νιτσιάκος. Είναι από τα πιο άπαχα μέρη του κοτόπουλου, ενώ παράλληλα περιέχουν αρκετή πρωτείνη. Μαγειρεύουμε στο φούρνο ή στη σχάρα με μπαχαρικά της αρεσκείας μας και διάφορες σάλτσες. Επίσης τις προσθέτουμε στις σούπες μας, για πλούσιο ζωμό. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€3,20
€3,20 ανά 1 kg(s)
TRANS ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

TRANS ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Τρανς από Ελληνικό μοσχάρι. Είναι το κομμάτι του ζώου που βρίσκεται στην εξωτερική πλευρά του μπουτιού, χωρίς κόκκαλο και σχετικά άπαχο. Κομμένο σε λεπτές φέτες, μας δίνει τα εσκαλόπ και το γνωστό σνίτσελ. Επίσης μπορεί να γίνει ψητό στο φούρνο, αλλά και σοτέ στο τηγάνι, λόγω του λίγου λίπους που διαθέτει. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€7,25
€14,50 ανά 1 kg(s)
ΚΙΜΑΣ ΛΑΠΠΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΚΙΜΑΣ ΛΑΠΠΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Φρέσκος Κιμάς από την κοιλιά Ελληνικής Μοσχίδας, πολύ νόστιμος και τρυφερός με πλούσια γεύση. Αποτελεί πηγή πρωτεϊνών υψηλής βιολογικής αξίας. Ιδανικός για: Κεφτέδες, μπιφτέκια, μπέργκερ, ρολά, μπολονέζ, κεμπάπ, πίτες, γεμιστά και διαφόρων ειδών μαγειρευτά. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€5,75
€11,50 ανά 1 kg(s)