Αναζήτηση

ΜΠΟΥΤΙΑ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

Νόστιμα και ζουμερά μπούτια από Ελληνικές Γαλοπούλες, ιδανικές για λίγα άτομα. Αρέσουν και σε όσους βρίσκουν δύσκολο να διαχειριστούν ολόκληρο το μεγάλο πουλερικό. Περιέχουν υψηλό ποσοστό πρωτεϊνών λίγα λιπαρά, χωρίς πολλές θερμίδες. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 184
€5,98
€5,98 ανά 1 kg(s)
i h

Ψήνουμε στους 200 σε αέρα για 45-50 λεπτά. Χαμηλώνουμε στους 180 και ψήνουμε επιπλέον για μια ώρα.

*
*
*
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
BURGER BLACK ANGUS ΑΜΕΡΙΚΗΣ

BURGER BLACK ANGUS ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Λαχταριστό και αφράτο μπιφτέκι Burger δικής μας παρασκευής από υψηλής ποιότητας μοσχάρι BlackAngus Αμερικής , υγιεινό και ιδιαίτερο έτοιμο για ψήσιμο. Περιέχει χοντροκομμένο κιμά και προτείνεται για ΒΒQ, σχάρα, τηγάνι. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€4,10
€20,50 ανά 1 kg(s)
ΣΠΑΛΟΜΠΡΙΖΟΛΑ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ +12 ΜΗΝΩΝ ΔΑΝΙΑΣ

ΣΠΑΛΟΜΠΡΙΖΟΛΑ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ +12 ΜΗΝΩΝ ΙΤΑΛΙΑΣ

Εξαιρετική και πολύτιμη Σπαλομπριζόλα από μοσχάρι Δανίας 12 μηνών ωρίμανσης, υψηλής γαστρονομικής αξίας και πολυσύνθετης γεύσης. Προτείνεται για ψήσιμο στη σχάρα ή σε τηγάνι. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€17,50
€35,00 ανά 1 kg(s)
ΚΟΤΣΙ ΠΟΝΤΙΚΙ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΚΟΤΣΙ ΠΟΝΤΙΚΙ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Γευστικό και πλούσιο σε γεύση Κότσι από Ελληνική Μοσχίδα. Το κότσι ή αλλιώς ποντίκι, βρίσκεται στην άκρη των ποδιών του ζώου. Είναι πλούσιο σε κολλαγόνο, με αποτέλεσμα να είναι ιδανικό για βραστό, σούπες, μαγειρευτά κατσαρόλας αλλά και παρασκευή ζωμών. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€6,95
€13,90 ανά 1 kg(s)
ΡΟΠΑΛΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΑ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

ΡΟΠΑΛΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΑ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

Νόστιμα ροπαλάκια κοτόπουλου, ιδανικά για γρήγορα γεύματα.Ψήνουμε στο φούρνο, στη σχάρα, στην κατσαρόλα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€6,40
€6,40 ανά 1 kg(s)