Αναζήτηση

ΜΠΟΥΤΙ ΠΡΟΒΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Μπούτι από πρόβατο ελληνικό ελευθέρας βοσκής, υγιεινό με πολύ καλό ενδομυικό λίπος. Είναι ιδανικό κρέας για μαγείρεμα στη λαδόκολλα,“στο χαρτί” όπως λέγεται συχνά, στο φούρνο και στα κάρβουνα με ειδική κοπή. Μια ιδιαίτερη επιλογή για τους γνώστες της βαθιάς γεύσης του κρέατος. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 405
€8,10
€8,10 ανά 1 kg(s)
i h

Γίνεται ψητό στη λαδόκολλα, εξαιρετικό μαγειρευτό κατσαρόλας κομμένο σε κομμάτια με κόκκινη σάλτσα σε χαμηλή φωτιά και στα κάρβουνα αν φιλεταριστεί σωστά. Στο φούρνο ψήνουμε για 2 ώρες  στους 170 -180ο C, ανάλογα το φούρνο. Επίσης γίνεται θαυμάσιο κοντοσούβλι, με το κατάλληλο μαρινάρισμα.

*
*
*
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
ΚΙΛΟΤΟ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΚΙΛΟΤΟ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Νόστιμο και τρυφερό κιλότο από Ελληνική Μοσχίδα, μέτρια λιπαρό με λίγο κολλαγόνο , ιδανικό για μαγειρευτά όπως κοκκινιστό, λεμονάτο και ψητό της κατσαρόλας. Μπορεί να ψηθεί και στη σχάρα ή σε αντικολλητικό τηγάνι, αλλά και στο φούρνο. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€7,75
€15,50 ανά 1 kg(s)
ΣΠΑΛΟΜΠΡΙΖΟΛΑ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ +12 ΜΗΝΩΝ ΔΑΝΙΑΣ

ΣΠΑΛΟΜΠΡΙΖΟΛΑ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ +12 ΜΗΝΩΝ ΙΤΑΛΙΑΣ

Εξαιρετική και πολύτιμη Σπαλομπριζόλα από μοσχάρι Δανίας 12 μηνών ωρίμανσης, υψηλής γαστρονομικής αξίας και πολυσύνθετης γεύσης. Προτείνεται για ψήσιμο στη σχάρα ή σε τηγάνι. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€17,50
€35,00 ανά 1 kg(s)