Αναζήτηση

ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ TOMAHAWK

Γευστική Μπριζόλα Tomahawk από Ελληνική Μοσχίδα. Μία ειδική κοπή μπριζόλας, σε σχήμα ινδιάνικου τσεκουριού και σε εντυπωσιακό μέγεθος με πάχος περίπου 5cm.Ένα ευγενικό κομμάτι κρέατος, με ασυναγώνιστη γεύση. Ιδανικό για ψήσιμο στη σχάρα ή σε αντικολλητικό τηγάνι. Επίσης, αν το το ξεκοκαλλίσουμε μπορούμε να το μαγειρέψουμε ολόκληρο στο φούρνο.. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 18991
€17,50
€17,50 ανά 1 kg(s)
i h

Ψήνουμε στα κάρβουνα και στη σχάρα, με διάφορες τεχνικές, έχοντας πάντα στο μυαλό μας ότι για ένα ζουμερό και λαχταριστό αποτέλεσμα θα χρειαστούμε ένα ειδικό θερμόμετρο και εσωτερική θερμοκρασία της μπριζόλας που να αγγίζει τους 57-58ο C.

*
*
*
Ετικέτες προϊόντος
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΟΝΤΡΑ

ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΟΝΤΡΑ

Μπριζολάκι από κόντρα χοιρινή μπριζόλα χωρίς οστό, μαριναρισμένο σε σάλτσα λεμονιού και καρυκευμένο με αλάτι, πιπέρι, σκόρδο και βασιλικό, δικής μας παρασκευής, έτοιμο για μαγείρεμα. Συστατικά: ΧΟΙΡΙΝΗ ΚΟΝΤΡΑ Α/Ο, ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ, ΣΑΛΤΣΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ, ΒΑΣΙΛΙΚΟ, ΣΚΟΡΔΟ
€2,38
€11,90 ανά 1 kg(s)
BURGER BLACK ANGUS ΑΜΕΡΙΚΗΣ

BURGER BLACK ANGUS ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Λαχταριστό και αφράτο μπιφτέκι Burger δικής μας παρασκευής από υψηλής ποιότητας μοσχάρι BlackAngus Αμερικής , υγιεινό και ιδιαίτερο έτοιμο για ψήσιμο. Περιέχει χοντροκομμένο κιμά και προτείνεται για ΒΒQ, σχάρα, τηγάνι. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€4,10
€20,50 ανά 1 kg(s)
ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΔΑ ΒΟΤΑΝΩΝ

ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΔΑ ΒΟΤΑΝΩΝ

Εκλεκτό μπριζολάκι από χοιρινό λαιμό χωρίς κόκκαλο, μαριναρισμένο σε ελαιόλαδο, κρεμμύδι, σκόρδο και καρυκευμένο με βασιλικό, ρίγανη, αλάτι και πιπέρι. Ιδανικό για σχάρα, τηγάνι και φούρνο. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€2,30
€11,50 ανά 1 kg(s)
ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΧΟΙΡΙΝΗ ΜΕ ΟΣΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΧΟΙΡΙΝΗ ΜΕ ΟΣΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ζουμερή χοιρινή μπριζόλα με κόκκαλο, από ελληνικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας. Αγαπημένο κυριακάτικο φαγητό. Είναι κατάλληλη για τηγάνι,φούρνο, σχάρα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€2,55
€8,50 ανά 1 kg(s)