Αναζήτηση

Προϊόντα με ετικέτα: 'Παρασκευής μας'

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα
BURGER BLACK ANGUS ΑΜΕΡΙΚΗΣ

BURGER BLACK ANGUS ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Λαχταριστό και αφράτο μπιφτέκι Burger δικής μας παρασκευής από υψηλής ποιότητας μοσχάρι BlackAngus Αμερικής , υγιεινό και ιδιαίτερο έτοιμο για ψήσιμο. Περιέχει χοντροκομμένο κιμά και προτείνεται για ΒΒQ, σχάρα, τηγάνι. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€4,10
€20,50 ανά 1 kg(s)
ΕΞΟΧΙΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΕΞΟΧΙΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Νόστιμο και υγιεινό εξοχικό από ελληνικό κοτόπουλο μαριναρισμένο με ντομάτα, κρεμμύδι, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα γλυκιά και γέμιση πιπεριά και κεφαλοτύρι έτοιμο για ψήσιμο, δικής μας παρασκευής. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο και στή λαδόκολλα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€17,85
€11,90 ανά 1 kg(s)
ΕΞΟΧΙΚΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΕΞΟΧΙΚΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Ζουμερό και νόστιμο εξοχικό χοιρινό με πλούσια γεύση από λαιμό ελληνικού χοίρου χωρίς κόκκαλα, μαριναρισμένο με κρεμμύδι,ντομάτα, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα γλυκιά και γέμιση από κεφαλοτύρι και πιπεριά. Ιδανικό για γιορτινά και κυριακάτικα τραπέζια. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€17,85
€11,90 ανά 1 kg(s)
ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Γευστικό και αρωματικό κοντοσούβλι από ελληνικό κοτόπουλο μαριναρισμένο με ελαιόλαδο, μουστάρδα, ρίγανη, κρεμμύδι, αλάτι, πιπέρι και γλυκιά πάπρικα, δικής μας παρασκευής, έτοιμο για μαγείρεμα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€4,24
€10,60 ανά 1 kg(s)
ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Νόστιμο και ζουμερό κοντοσούβλι από λαιμό ελληνικού χοίρου με μοναδική γεύση, μαριναρισμένο με ελαιόλαδο, μπούκοβο γλυκό, πάπρικα γλυκιά, αλάτι, πιπέρι, έτοιμο για μαγείρεμα δικής μας παρασκευής . Συμπληρώνει ευχάριστα όλα τα γιορτινά τραπέζια. Ψήνουμε στο φούρνο και στο BBQ.Αλλεργιογόνα: Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€4,24
€10,60 ανά 1 kg(s)
ΚΟΤΟΜΠΟΥΚΙΕΣ

ΚΟΤΟΜΠΟΥΚΙΕΣ

Λαχταριστά τρυφερά κομμάτια από φιλέτο στήθους κοτόπουλου, μαριναρισμένα με αλάτι, πιπέρι,πάπρικα καπνιστή και παναρισμένα σε φρυγανιά σίτου, έτοιμα για ψήσιμο. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€8,40
€10,50 ανά 1 kg(s)