Αναζήτηση

ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΣ 1000ΓΡ – ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 18381
€5,70
€5,70 ανά 1 kg(s)
i h

Πατάτες στρογγυλές, πλυμένες και καθαρισμένες. Πηγή βιταμίνης C .Μαγειρέψτε τις με κοτόπουλο η αρνί στο φούρνο και γευθείτε ένα πολύ νόστιμο πιάτο. ΕΝΕΡΓΕΙΑ ανά 100γρ: 326kj/78kcal, ανά 200γρ(μερίδα): 652j/156kcal. ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ: Όπως τα νωπά λαχανικά, χωρίς ξεπάγωμα.

*
*
*
Ετικέτες προϊόντος
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Γευστικό και αρωματικό κοντοσούβλι από ελληνικό κοτόπουλο μαριναρισμένο με ελαιόλαδο, μουστάρδα, ρίγανη, κρεμμύδι, αλάτι, πιπέρι και γλυκιά πάπρικα, δικής μας παρασκευής, έτοιμο για μαγείρεμα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€4,24
€10,60 ανά 1 kg(s)
ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Νόστιμο και ζουμερό κοντοσούβλι από λαιμό ελληνικού χοίρου με μοναδική γεύση, μαριναρισμένο με ελαιόλαδο, μπούκοβο γλυκό, πάπρικα γλυκιά, αλάτι, πιπέρι, έτοιμο για μαγείρεμα δικής μας παρασκευής . Συμπληρώνει ευχάριστα όλα τα γιορτινά τραπέζια. Ψήνουμε στο φούρνο και στο BBQ.Αλλεργιογόνα: Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€4,24
€10,60 ανά 1 kg(s)
ΡΟΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΤΥΡΙ , ΦΕΤΑ & ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ

ΡΟΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΤΥΡΙ , ΦΕΤΑ & ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ

Νόστιμο και γευστικό ρολό από φρέσκο κοτόπουλο, γεμιστό με κρέμα τυριού φιλαδελφεια, φέτα και λιαστή ντομάτα δικής μας παρασκευής, έτοιμο για μαγείρεμα. Εύκολη και γρήγορη λύση για καθημερινά αλλά και γιορτινά γεύματα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€18,90
€10,50 ανά 1 kg(s)
ΡΟΛΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ

ΡΟΛΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ

Νόστιμο και τρυφερό ρολό από χοιρινό λαιμό γεμιστό με τυρί γκούντα , μπέικον και πιπεριές, δικής μας παρασκευής καρυκευμένο με αλάτι, πιπέρι. Μια εύκολη και γρήγορη λύση για καθημερινά και επίσημα γεύματα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€14,25
€9,50 ανά 1 kg(s)