Αναζήτηση

ΠΑΪΔΑΚΙΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Νόστιμα παϊδάκια από ελληνικό πρόβατο ελευθέρας βοσκής, σωστά σιτεμένα, για πιο δυναμική γεύση, ιδανικά για σχάρα και λαδόκολλα.Τα παΐδάκια από το μπροστινό (χεράκια) γίνονται και ωραιότατα σουβλάκια. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 406
€8,80
€8,80 ανά 1 kg(s)
i h
Για medium rare ψήσιμο στη σχάρα και πάχος 2-3 εκ, χρειάζονται περίπου 6 λεπτά από κάθε πλευρά. Για well done θα χρειαστούμε 2-3 λεπτά επιπλέον. Επιθυμητή θερμοκρασία για ζουμερά παϊδάκια 54ο C.
*
*
*
Ετικέτες προϊόντος
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΝΙΤΣΕΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΝΙΤΣΕΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Νόστιμο και ζουμερό Σνίτσελ από ελληνικά χοιρινά εξαιρετικής ποιότητας, από τρανς,νουά, κιλότο ή στρογγυλό, κομμένο σε λεπτές φέτες και περασμένο απο την ειδική μηχανή για τρυφερό και μαλακό αποτέλεσμα. Μια γρήγορη λύση με φανατικούς θαυμαστές. Mαγειρεύουμε κλασσικά στό τηγάνι ή για ελαφρύτερη εκδοχή στο φούρνο.
€1,90
€9,50 ανά 1 kg(s)
ΦΙΛΕΤΟ ΜΠΟΥΤΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

ΦΙΛΕΤΟ ΜΠΟΥΤΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

Ζουμερό φιλέτο μπούτι από ελληνικά κοτόπουλα. Το φιλέτο μπούτι είναι ο μηρός χωρίς το κόκκαλο και το δέρμα. Παρέχει στα κύτταρά μας ανόργανα άλατα και βιταμίνες, που είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού. Μαγειρεύουμε στο τηγάνι, στο φούρνο στη λαδόκολλα και στη σχάρα. Γίνεται τρυφερό σουβλάκι. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€2,70
€9,00 ανά 1 kg(s)
ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΧΟΙΡΙΝΗ ΜΕ ΟΣΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΧΟΙΡΙΝΗ ΜΕ ΟΣΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ζουμερή χοιρινή μπριζόλα με κόκκαλο, από ελληνικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας. Αγαπημένο κυριακάτικο φαγητό. Είναι κατάλληλη για τηγάνι,φούρνο, σχάρα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€2,55
€8,50 ανά 1 kg(s)
ΚΕΜΠΑΠ ΝΩΠΟ

ΚΕΜΠΑΠ ΝΩΠΟ

Παραδοσιακό Αρωματικό Κεμπάπ από καλοζυμωμένο μοσχαρίσιο και πρόβειο κιμά με φρυγανιά σίτου-σίκαλης, κρεμμύδι, αλάτι και πιπέρι, δικής μας παρασκευής, έτοιμο για ψήσιμο στο φούρνο ή στο BBQ. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€4,30
€8,60 ανά 1 kg(s)