Αναζήτηση

ΠΕΡΚΑ ΦΙΛΕΤΟ 500-1000ΓΡ Μ.ΒΑΡΟΣ ΕΠΙΠ15% FAO01 – PESCANOVA

Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προϊόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 18963
€5,88
Αφορά τεμ. ~ 0,6 kg(s)
€9,80 ανά 1 kg(s)
i h

Ψάρι με γεμάτη λευκή σάρκα που λιώνει στο στόμα. Καταψύχεται με τις καλύτερες προδιαγραφές ποιότητας. Ιδανική για τηγάνι, ψητό στη σχάρα ή στο φούρνο με πατάτες και μυρωδικά.

*
*
*
Ετικέτες προϊόντος
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΧΟΙΡΙΝΗ ΜΕ ΟΣΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΧΟΙΡΙΝΗ ΜΕ ΟΣΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ζουμερή χοιρινή μπριζόλα με κόκκαλο, από ελληνικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας. Αγαπημένο κυριακάτικο φαγητό. Είναι κατάλληλη για τηγάνι,φούρνο, σχάρα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€2,55
€8,50 ανά 1 kg(s)
ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΝΙΤΣΕΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΝΙΤΣΕΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Νόστιμο και ζουμερό Σνίτσελ από ελληνικά χοιρινά εξαιρετικής ποιότητας, από τρανς,νουά, κιλότο ή στρογγυλό, κομμένο σε λεπτές φέτες και περασμένο απο την ειδική μηχανή για τρυφερό και μαλακό αποτέλεσμα. Μια γρήγορη λύση με φανατικούς θαυμαστές. Mαγειρεύουμε κλασσικά στό τηγάνι ή για ελαφρύτερη εκδοχή στο φούρνο.
€1,90
€9,50 ανά 1 kg(s)
ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ

ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ

Ένας κλασσικός μεζές από τρυφερές μπουκιές Ελληνικού Χοιρινού, για κρασί, ούζο, μπύρα, τσίπουρο, κομμένο από χοιρινό λαιμό η ελιά λαιμού. Τις μαγειρεύουμε κρασάτες, λεμονάτες, πικάντικες, ριγανάτες, με πράσα ή κρεμμυδάκια Ένα γρήγορο και νόστιμο πιάτο της Παρέας. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€7,90
€7,90 ανά 1 kg(s)