Αναζήτηση

ΡΟΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΛΑΣΙΚΟ

Τρυφερό και Νόστιμο ρολό από κοτόπουλο, δικής μας παρασκευής, γεμιστό με τυρί, πιπεριές και μπέικον. Ψήνουμε στο φούρνο. Εύκολη και υγιεινή λύση για καθημερινά και γιορτινά τραπέζια. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 109
€17,85
Αφορά τεμ. ~ 1,7 kg(s)
€10,50 ανά 1 kg(s)
i h

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C και ψήνουμε το ρολό στους 180°C για 1 ώρα και 30 λεπτά, σκεπασμένο με βρεγμένη λαδόκολλα. Ξεσκεπάζουμε και ψήνουμε λίγο ακόμα μέχρι να ροδίσει. ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ ΣΕΛΙΝΟ, ΣΙΝΑΠΙ, ΟΡΟΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ΤΥΡΙ, ΓΑΛΑ,ΜΠΕΙΚΟΝ,ΣΟΓΙΑ,ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ

*
*
*
Ετικέτες προϊόντος
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
ΚΙΜΑΣ ΛΑΠΠΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΚΙΜΑΣ ΛΑΠΠΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Φρέσκος Κιμάς από την κοιλιά Ελληνικής Μοσχίδας, πολύ νόστιμος και τρυφερός με πλούσια γεύση. Αποτελεί πηγή πρωτεϊνών υψηλής βιολογικής αξίας. Ιδανικός για: Κεφτέδες, μπιφτέκια, μπέργκερ, ρολά, μπολονέζ, κεμπάπ, πίτες, γεμιστά και διαφόρων ειδών μαγειρευτά. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€5,75
€11,50 ανά 1 kg(s)
ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

Ζουμερό και νόστιμο μπιφτέκι κοτόπουλου δικής μας παρασκευής από φρεσκοκομμένο κιμά, καλοζυμωμένο με γαλέτα, κρεμμύδι, αλάτι, πιπέρι και δυόσμο, έτοιμο για ψήσιμο. Προτείνεται για ψήσιμο στη σχάρα, στο φούρνο, σε αντικολλητικό τηγάνι. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€2,18
€10,90 ανά 1 kg(s)
ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΔΑ ΒΟΤΑΝΩΝ

ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΔΑ ΒΟΤΑΝΩΝ

Εκλεκτό μπριζολάκι από χοιρινό λαιμό χωρίς κόκκαλο, μαριναρισμένο σε ελαιόλαδο, κρεμμύδι, σκόρδο και καρυκευμένο με βασιλικό, ρίγανη, αλάτι και πιπέρι. Ιδανικό για σχάρα, τηγάνι και φούρνο. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€2,30
€11,50 ανά 1 kg(s)
ΛΑΙΜΟΣ ΧΟΙΡΙΝΟΣ ΑΝΕΥ ΟΣΤΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΛΑΙΜΟΣ ΧΟΙΡΙΝΟΣ ΑΝΕΥ ΟΣΤΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Νόστιμος Λαιμός χωρίς κόκκαλο από ελληνικά Χοιρινά με ενδομυικό λίπος που τον κάνει πολύ τρυφερό στο μαγείρεμα. Είναι κατάλληλος για ψητά φούρνου, ψητά κατσαρόλας, στη λαδόκολλα, τηγανητά για γρήγορα γεύματα αλλά και για πεντανόστιμα cordon blue. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€4,75
€9,50 ανά 1 kg(s)