Αναζήτηση

ΡΟΠΑΛΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΑ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

Νόστιμα ροπαλάκια κοτόπουλου, ιδανικά για γρήγορα γεύματα.Ψήνουμε στο φούρνο, στη σχάρα, στην κατσαρόλα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 169
€6,40
€6,40 ανά 1 kg(s)
i h
Σωτάρουμε τα ροπαλάκια κοτόπουλου σε ελαιόλαδο, σβήνουμε με μπύρα, προσθέτουμε αν το επιθυμούμε μέλι και μουστάρδα και ψήνουμε σε μέτρια φωτιά για 40-50 λεπτά.
*
*
*
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
ΜΠΟΥΤΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΑ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

ΜΠΟΥΤΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΑ –ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ

Νόστιμα και ζουμερά μπούτια από Ελληνικά Κοτόπουλα Κοντοχρήστου μεγαλωμένα στην Ναύπακτο. Διατροφή με βάση 65% καλαμπόκι. Περιέχουν υψηλό ποσοστό πρωτεΐνών, βιταμίνης Β12 και λίγα λιπαρά. Ψήνουμε στο φούρνο, στη γάστρα στην κατσαρόλα και στη λαδόκολλα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€2,32
€5,80 ανά 1 kg(s)
ΚΟΤΣΙ ΠΟΝΤΙΚΙ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΚΟΤΣΙ ΠΟΝΤΙΚΙ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Γευστικό και πλούσιο σε γεύση Κότσι από Ελληνική Μοσχίδα. Το κότσι ή αλλιώς ποντίκι, βρίσκεται στην άκρη των ποδιών του ζώου. Είναι πλούσιο σε κολλαγόνο, με αποτέλεσμα να είναι ιδανικό για βραστό, σούπες, μαγειρευτά κατσαρόλας αλλά και παρασκευή ζωμών. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€6,95
€13,90 ανά 1 kg(s)
ΦΙΛΕΤΟ ΜΠΟΥΤΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

ΦΙΛΕΤΟ ΜΠΟΥΤΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

Ζουμερό φιλέτο μπούτι από ελληνικά κοτόπουλα. Το φιλέτο μπούτι είναι ο μηρός χωρίς το κόκκαλο και το δέρμα. Παρέχει στα κύτταρά μας ανόργανα άλατα και βιταμίνες, που είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού. Μαγειρεύουμε στο τηγάνι, στο φούρνο στη λαδόκολλα και στη σχάρα. Γίνεται τρυφερό σουβλάκι. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€2,70
€9,00 ανά 1 kg(s)
ΜΠΟΥΤΙΑ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

ΜΠΟΥΤΙΑ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

Νόστιμα και ζουμερά μπούτια από Ελληνικές Γαλοπούλες, ιδανικές για λίγα άτομα. Αρέσουν και σε όσους βρίσκουν δύσκολο να διαχειριστούν ολόκληρο το μεγάλο πουλερικό. Περιέχουν υψηλό ποσοστό πρωτεϊνών λίγα λιπαρά, χωρίς πολλές θερμίδες. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€5,98
€5,98 ανά 1 kg(s)