Αναζήτηση

ΣΝΙΤΣΕΛ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Εξαιρετικό Μοσχαρίσιο Σνίτσελ από Ελληνική Μοσχίδα.Ένα καθαρό κομμάτι τρανς , κομμένο σε λεπτές φέτες και περασμένες από το ειδικό μηχάνημα για να γίνει περισσότερο τρυφερό. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 17320
€4,80
Αφορά τεμ. ~ 0,3 kg(s)
€16,00 ανά 1 kg(s)
i h

Τηγανίζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά. Εναλλακτικά ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς στον αέρα για 15 λεπτά.

*
*
*
Ετικέτες προϊόντος
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
BURGER BLACK ANGUS ΑΜΕΡΙΚΗΣ

BURGER BLACK ANGUS ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Λαχταριστό και αφράτο μπιφτέκι Burger δικής μας παρασκευής από υψηλής ποιότητας μοσχάρι BlackAngus Αμερικής , υγιεινό και ιδιαίτερο έτοιμο για ψήσιμο. Περιέχει χοντροκομμένο κιμά και προτείνεται για ΒΒQ, σχάρα, τηγάνι. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€4,10
€20,50 ανά 1 kg(s)
ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Νόστιμο και τρυφερό μπιφτέκι από σπάλα ελληνικού Μοσχαριού δικής μας παρασκευής, ζυμωμένο με γαλέτα, κρεμμύδι, σκόρδο, μαιντανό, αλάτι και πιπέρι, έτοιμο για ψήσιμο. Ιδανική επιλογή για γρήγορα και υγιεινά γεύματα. Ψήνουμε στη σχάρα, στο φούρνο ,σε αντικολλητικό τηγάνι. Αλλεργιογόνα: ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΤΟΥ,ΦΡΥΓΑΝΙΑ Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€2,38
€11,90 ανά 1 kg(s)
ΚΙΜΑΣ ΛΑΠΠΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΚΙΜΑΣ ΛΑΠΠΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Φρέσκος Κιμάς από την κοιλιά Ελληνικής Μοσχίδας, πολύ νόστιμος και τρυφερός με πλούσια γεύση. Αποτελεί πηγή πρωτεϊνών υψηλής βιολογικής αξίας. Ιδανικός για: Κεφτέδες, μπιφτέκια, μπέργκερ, ρολά, μπολονέζ, κεμπάπ, πίτες, γεμιστά και διαφόρων ειδών μαγειρευτά. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€5,75
€11,50 ανά 1 kg(s)
ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Νόστιμο και ζουμερό κοντοσούβλι από λαιμό ελληνικού χοίρου με μοναδική γεύση, μαριναρισμένο με ελαιόλαδο, μπούκοβο γλυκό, πάπρικα γλυκιά, αλάτι, πιπέρι, έτοιμο για μαγείρεμα δικής μας παρασκευής . Συμπληρώνει ευχάριστα όλα τα γιορτινά τραπέζια. Ψήνουμε στο φούρνο και στο BBQ.Αλλεργιογόνα: Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€4,24
€10,60 ανά 1 kg(s)