Αναζήτηση

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΒΟΣΚΗΣ -ΠΙΝΔΟΣ

Νόστιμο και τρυφερό κοτόπουλο Ελευθέρας βοσκής ΠΙΝΔΟΣ με ιδιαίτερη γεύση. Τα κοτόπουλα ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ βοσκούν και κινούνται ελεύθερα στις ορεινές περιοχές του νομού Ιωαννίνων. Η τροφή τους αποτελείται απο πιστοποιημένες φυτικές τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε καλαμπόκι. Μαγειρεύονται στο φούρνο, στη κατσαρόλα, στο τηγάνι ή στον ατμό με διάφορα μπαχαρικά. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 5252
€11,17
Αφορά τεμ. ~ 1,6 kg(s)
€6,98 ανά 1 kg(s)
i h

Στην προσεγμένη διατροφή  και την φυσιολογική  ανάπτυξη τους  οφείλουν την ιδιαίτερη  γεύση τους .
Για 2 κιλά κοτόπουλο,  ψήνουμε  σε προθερμασμένο φούρνο  στους 200 °C  περίπου για 1 1/ 2   ώρα .
Ελέγχουμε  με θερμόμετρο  μαγειρικής στο πιο χοντρό  μέρος του στήθους. 

Επιθυμητή  θερμοκρασία  70 °C .
Στην κατσαρόλα ψήνουμε περίπου για 1 ωρα σε χαμηλή φωτιά, στον ατμό 20-25 λεπτά, στη χύτρα ταχύτητας   15-20 λεπτά σε χαμλή ένταση.

*
*
*
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

Ζουμερό και νόστιμο μπιφτέκι κοτόπουλου δικής μας παρασκευής από φρεσκοκομμένο κιμά, καλοζυμωμένο με γαλέτα, κρεμμύδι, αλάτι, πιπέρι και δυόσμο, έτοιμο για ψήσιμο. Προτείνεται για ψήσιμο στη σχάρα, στο φούρνο, σε αντικολλητικό τηγάνι. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€2,18
€10,90 ανά 1 kg(s)
ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΔΑ ΒΟΤΑΝΩΝ

ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΔΑ ΒΟΤΑΝΩΝ

Εκλεκτό μπριζολάκι από χοιρινό λαιμό χωρίς κόκκαλο, μαριναρισμένο σε ελαιόλαδο, κρεμμύδι, σκόρδο και καρυκευμένο με βασιλικό, ρίγανη, αλάτι και πιπέρι. Ιδανικό για σχάρα, τηγάνι και φούρνο. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€2,30
€11,50 ανά 1 kg(s)
ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Νόστιμο και τρυφερό μπιφτέκι από φιλέτο στήθος γαλοπούλας δικής μας παρασκευής, ζυμωμένο με γαλέτα, κρεμμύδι, σκόρδο, αλάτι και πιπέρι, έτοιμο για μαγείρεμα. Ιδανικό γεύμα για όσους προσέχουν τη διατροφή τους. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€2,38
€11,90 ανά 1 kg(s)
BURGER BLACK ANGUS ΑΜΕΡΙΚΗΣ

BURGER BLACK ANGUS ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Λαχταριστό και αφράτο μπιφτέκι Burger δικής μας παρασκευής από υψηλής ποιότητας μοσχάρι BlackAngus Αμερικής , υγιεινό και ιδιαίτερο έτοιμο για ψήσιμο. Περιέχει χοντροκομμένο κιμά και προτείνεται για ΒΒQ, σχάρα, τηγάνι. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€4,10
€20,50 ανά 1 kg(s)