Αναζήτηση

ΣΥΚΩΤΙ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

Τρυφερό Συκώτι από Μοσχίδα Ολλανδίας, πλούσιο σε αμινοξέα και ιδιαίτερα θρεπτικό. Το συκώτι είναι μία φυσική «πολυβιταμίνη»! Είναι μια εξαιρετική πηγή πρωτεινών, βιταμινών αλλά και φυλλικού οξέος, σιδήρου, χαλκού. Μαγειρεύουμε στο τηγάνι και στη σχάρα.
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 3405
€2,97
Αφορά τεμ. ~ 0,3 kg(s)
€9,90 ανά 1 kg(s)
i h
Για καλύτερη γεύση μαρινάρουμε το συκώτι για 1 ώρα σε φρέσκο γάλα. Μπορούμε να το ψήσουμε στη σχάρα και να το περιχύσουμε με λεμόνι.Ψήνουμε στο τηγάνι σε μέτρια φωτιά για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
*
*
*
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
ΚΙΜΑΣ ΛΑΠΠΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΚΙΜΑΣ ΛΑΠΠΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Φρέσκος Κιμάς από την κοιλιά Ελληνικής Μοσχίδας, πολύ νόστιμος και τρυφερός με πλούσια γεύση. Αποτελεί πηγή πρωτεϊνών υψηλής βιολογικής αξίας. Ιδανικός για: Κεφτέδες, μπιφτέκια, μπέργκερ, ρολά, μπολονέζ, κεμπάπ, πίτες, γεμιστά και διαφόρων ειδών μαγειρευτά. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€5,75
€11,50 ανά 1 kg(s)
ΦΙΛΕΤΟ ΜΠΟΥΤΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

ΦΙΛΕΤΟ ΜΠΟΥΤΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

Ζουμερό φιλέτο μπούτι από ελληνικά κοτόπουλα. Το φιλέτο μπούτι είναι ο μηρός χωρίς το κόκκαλο και το δέρμα. Παρέχει στα κύτταρά μας ανόργανα άλατα και βιταμίνες, που είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού. Μαγειρεύουμε στο τηγάνι, στο φούρνο στη λαδόκολλα και στη σχάρα. Γίνεται τρυφερό σουβλάκι. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€2,70
€9,00 ανά 1 kg(s)
ΛΑΙΜΟΣ ΧΟΙΡΙΝΟΣ ΑΝΕΥ ΟΣΤΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΛΑΙΜΟΣ ΧΟΙΡΙΝΟΣ ΑΝΕΥ ΟΣΤΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Νόστιμος Λαιμός χωρίς κόκκαλο από ελληνικά Χοιρινά με ενδομυικό λίπος που τον κάνει πολύ τρυφερό στο μαγείρεμα. Είναι κατάλληλος για ψητά φούρνου, ψητά κατσαρόλας, στη λαδόκολλα, τηγανητά για γρήγορα γεύματα αλλά και για πεντανόστιμα cordon blue. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€4,75
€9,50 ανά 1 kg(s)
ΦΙΛΕΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

ΦΙΛΕΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

Τρυφερό φιλέτο στήθος από Ελληνικά κοτόπουλα Νιτσιάκος. Ιδανική επιλογή για νόστιμο λευκό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, χωρίς πολλές θερμίδες. Μπορείτε να το μαγειρέψετε στο γκριλ, στο φούρνο, στο μπάρμπεκιου, να το προσθέσετε σε πράσινη σαλάτα ή σε αραβική πίτα και σε σάντουιτς. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€9,50
€9,50 ανά 1 kg(s)