Αναζήτηση

Τ-ΒΟΝΕ ΜΟΣΧΙΔΑΣ

Τρυφερή και γεμάτη γεύση μπριζόλα Τ bone steak από Ελληνική Μοσχίδα, μαζί με το αντίστοιχο filet mignon και το ψαρονέφρι που ακουμπά σε αυτή. Από τις πιο δημοφιλείς κοπές κρέατος παγκοσμίως. με το κόκκαλο της να προσομοιάζει σε σχήμα Τ. Ψήνουμε στο φούρνο, σε βαρύ τηγάνι, στη σχάρα ή στα κάρβουνα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 19447-1
€9,50
Αφορά τεμ. ~ 0,5 kg(s)
€19,00 ανά 1 kg(s)
i h
Για medium ψήσιμο βάζουμε τη Τ bone steak που έχουμε μαρινάρει με λίγο λάδι σε ζεστό μαντεμένιο τηγάνι για 3 λεπτά από τη μία πλευρά και 2 λεπτά από την άλλη και συνεχίζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 ᵒC για περίπου 6-8 λεπτά ή έως ότου η εσωτερική θερμοκρασία του κρέατος φτάσει στους 54-58 ᵒC. Αφήνουμε για 4-5 να ξεκουραστεί.
*
*
*
Ετικέτες προϊόντος
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
BURGER BLACK ANGUS ΑΜΕΡΙΚΗΣ

BURGER BLACK ANGUS ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Λαχταριστό και αφράτο μπιφτέκι Burger δικής μας παρασκευής από υψηλής ποιότητας μοσχάρι BlackAngus Αμερικής , υγιεινό και ιδιαίτερο έτοιμο για ψήσιμο. Περιέχει χοντροκομμένο κιμά και προτείνεται για ΒΒQ, σχάρα, τηγάνι. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€4,10
€20,50 ανά 1 kg(s)
ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ TOMAHAWK

ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ TOMAHAWK

Γευστική Μπριζόλα Tomahawk από Ελληνική Μοσχίδα. Μία ειδική κοπή μπριζόλας, σε σχήμα ινδιάνικου τσεκουριού και σε εντυπωσιακό μέγεθος με πάχος περίπου 5cm.Ένα ευγενικό κομμάτι κρέατος, με ασυναγώνιστη γεύση. Ιδανικό για ψήσιμο στη σχάρα ή σε αντικολλητικό τηγάνι. Επίσης, αν το το ξεκοκαλλίσουμε μπορούμε να το μαγειρέψουμε ολόκληρο στο φούρνο.. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€17,50
€17,50 ανά 1 kg(s)
ΣΠΑΛΟΜΠΡΙΖΟΛΑ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ +12 ΜΗΝΩΝ ΔΑΝΙΑΣ

ΣΠΑΛΟΜΠΡΙΖΟΛΑ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ +12 ΜΗΝΩΝ ΙΤΑΛΙΑΣ

Εξαιρετική και πολύτιμη Σπαλομπριζόλα από μοσχάρι Δανίας 12 μηνών ωρίμανσης, υψηλής γαστρονομικής αξίας και πολυσύνθετης γεύσης. Προτείνεται για ψήσιμο στη σχάρα ή σε τηγάνι. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€17,50
€35,00 ανά 1 kg(s)
ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Νόστιμο και ζουμερό κοντοσούβλι από λαιμό ελληνικού χοίρου με μοναδική γεύση, μαριναρισμένο με ελαιόλαδο, μπούκοβο γλυκό, πάπρικα γλυκιά, αλάτι, πιπέρι, έτοιμο για μαγείρεμα δικής μας παρασκευής . Συμπληρώνει ευχάριστα όλα τα γιορτινά τραπέζια. Ψήνουμε στο φούρνο και στο BBQ.Αλλεργιογόνα: Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€4,24
€10,60 ανά 1 kg(s)