Αναζήτηση

ΧΕΡΑΚΙ ΠΡΟΒΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Ελληνικό χεράκι από πρόβατο ελευθέρας βοσκής, με ιδιαίτερο χαρακτήρα, ωραίο ενδομυικό λίπος και βαθιά γεύση. Μπορούμε να το μαγειρέψουμε με όλους τους τρόπους, στη σχάρα, στο φούρνο, στη λαδόκολλα το λεγόμενο “κλέφτικο”, βραστό, κοκκινιστό, λεμονάτο. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 404
€6,40
€6,40 ανά 1 kg(s)
i h

Στον φούρνο της κουζίνας, ψήνουμε για 15-20  λεπτά σε δυνατή φωτιά στους 220 οC, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία στους 170 οC και αφήνουμε το φαγητό σκεπασμένο περίπου  στις 2-2,5  ώρες, ανάλογα με τον φούρνο.

*
*
*