Αναζήτηση

ΧΟΙΡΙΝΗ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΚΟΝΤΡΑ ΑΝΕΥ ΟΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Ζουμερή χοιρινή μπριζόλα χωρίς κόκκαλο, από διαλεχτά ελληνικά χοιρινά εξαιρετικής ποιότητας. Από τα πιο τρυφερά μέρη του χοιρινού. κατάλληλη για τηγάνι (λεμονάτο), φούρνο και σχάρα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 2234
€2,94
Αφορά τεμ. ~ 0,3 kg(s)
€9,80 ανά 1 kg(s)
i h
Ψήνουμε στη σχάρα ή στο BBQ, ανάλογα με το μέγεθος , έως ότου η θερμοκρασία στο εσωτερικό φτάσει τους 62-65 °C. Εναλλακτικά ψήνουμε για 2 λεπτά από κάθε πλευρά σε καυτό τηγάνι και τελειώνουμε το ψήσιμο στο φούρνο. Υπολογίζουμε ό,τι για μια μπριζόλα πάχους 1,5 –2 εκ θα χρειαστούμε 10-13 λεπτά.
*
*
*
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
ΣΠΑΛΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΣΠΑΛΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Τρυφερή Σπάλα από Ελληνική Μοσχίδα. Ένα μαλακό και περιζήτικο κομμάτι μόσχου, πλούσιο σε κολλαγόνο. Περιλαμβάνει το χτένι σπάλας, το νουά και τα ποντίκια σπάλας καθώς και την περίφημη βασιλοπούλα ή σπαλομίτα. Από τα λιγότερο λιπαρά μέρη του Μοσχαριού, κατάλληλη για μαγειρευτά στο φούρνο, στη λαδόκολλα και βραστά. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€7,45
€14,90 ανά 1 kg(s)