Αναζήτηση

ΧΟΙΡΙΝΗ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΚΟΝΤΡΑ ΑΝΕΥ ΟΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Ζουμερή χοιρινή μπριζόλα χωρίς κόκκαλο, από διαλεχτά ελληνικά χοιρινά εξαιρετικής ποιότητας. Από τα πιο τρυφερά μέρη του χοιρινού. κατάλληλη για τηγάνι (λεμονάτο), φούρνο και σχάρα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 2234
€2,94
Αφορά τεμ. ~ 0,3 kg(s)
€9,80 ανά 1 kg(s)
i h
Ψήνουμε στη σχάρα ή στο BBQ, ανάλογα με το μέγεθος , έως ότου η θερμοκρασία στο εσωτερικό φτάσει τους 62-65 °C. Εναλλακτικά ψήνουμε για 2 λεπτά από κάθε πλευρά σε καυτό τηγάνι και τελειώνουμε το ψήσιμο στο φούρνο. Υπολογίζουμε ό,τι για μια μπριζόλα πάχους 1,5 –2 εκ θα χρειαστούμε 10-13 λεπτά.
*
*
*
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ

ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ

Ένας κλασσικός μεζές από τρυφερές μπουκιές Ελληνικού Χοιρινού, για κρασί, ούζο, μπύρα, τσίπουρο, κομμένο από χοιρινό λαιμό η ελιά λαιμού. Τις μαγειρεύουμε κρασάτες, λεμονάτες, πικάντικες, ριγανάτες, με πράσα ή κρεμμυδάκια Ένα γρήγορο και νόστιμο πιάτο της Παρέας. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€7,90
€7,90 ανά 1 kg(s)
ΣΝΙΤΣΕΛ ΧΟΙΡΙΝΟ ΠΑΝΕ

ΣΝΙΤΣΕΛ ΧΟΙΡΙΝΟ ΠΑΝΕ

Τρυφερό σνίτσελ από μπούτι χοιρινού, παναρισμένο με φρυγανιά σίτου, πάπρικα καπνιστή, σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, έτοιμο για μαγείρεμα.Ψήνουμε στο φούρνο και στο τηγάνι.
€4,68
€11,70 ανά 1 kg(s)
ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Γευστικό και αρωματικό κοντοσούβλι από ελληνικό κοτόπουλο μαριναρισμένο με ελαιόλαδο, μουστάρδα, ρίγανη, κρεμμύδι, αλάτι, πιπέρι και γλυκιά πάπρικα, δικής μας παρασκευής, έτοιμο για μαγείρεμα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€4,24
€10,60 ανά 1 kg(s)
ΣΠΑΛΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΣΠΑΛΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Τρυφερή Σπάλα από Ελληνική Μοσχίδα. Ένα μαλακό και περιζήτικο κομμάτι μόσχου, πλούσιο σε κολλαγόνο. Περιλαμβάνει το χτένι σπάλας, το νουά και τα ποντίκια σπάλας καθώς και την περίφημη βασιλοπούλα ή σπαλομίτα. Από τα λιγότερο λιπαρά μέρη του Μοσχαριού, κατάλληλη για μαγειρευτά στο φούρνο, στη λαδόκολλα και βραστά. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€7,45
€14,90 ανά 1 kg(s)