Τρανς από Ελληνικό μοσχάρι. Είναι το κομμάτι του ζώου που βρίσκεται στην εξωτερική πλευρά του μπουτιού, χωρίς κόκκαλο και σχετικά άπαχο. Κομμένο σε λεπτές φέτες, μας δίνει τα εσκαλόπ και το γνωστό σνίτσελ. Επίσης μπορεί να γίνει ψητό στο φούρνο, αλλά και σοτέ στο τηγάνι, λόγω του λίγου λίπους που διαθέτει. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.