Αναζήτηση

ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΝΙΤΣΕΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Νόστιμο και ζουμερό Σνίτσελ από ελληνικά χοιρινά εξαιρετικής ποιότητας, από τρανς,νουά, κιλότο ή στρογγυλό, κομμένο σε λεπτές φέτες και περασμένο απο την ειδική μηχανή για τρυφερό και μαλακό αποτέλεσμα. Μια γρήγορη λύση με φανατικούς θαυμαστές. Mαγειρεύουμε κλασσικά στό τηγάνι ή για ελαφρύτερη εκδοχή στο φούρνο.
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 210
€1,90
Αφορά τεμ. ~ 0,2 kg(s)
€9,50 ανά 1 kg(s)
i h
Στο τηγάνι θα χρειαστούμε περίπου 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά. Σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C ψήνουμε συνολικά για 20-30 λεπτά, ανάλογα με το μέγεθος.
*
*
*
Ετικέτες προϊόντος
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΧΟΙΡΙΝΗ ΜΕ ΟΣΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΧΟΙΡΙΝΗ ΜΕ ΟΣΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ζουμερή χοιρινή μπριζόλα με κόκκαλο, από ελληνικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας. Αγαπημένο κυριακάτικο φαγητό. Είναι κατάλληλη για τηγάνι,φούρνο, σχάρα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€2,55
€8,50 ανά 1 kg(s)
ΦΙΛΕΤΟ ΜΠΟΥΤΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

ΦΙΛΕΤΟ ΜΠΟΥΤΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

Ζουμερό φιλέτο μπούτι από ελληνικά κοτόπουλα. Το φιλέτο μπούτι είναι ο μηρός χωρίς το κόκκαλο και το δέρμα. Παρέχει στα κύτταρά μας ανόργανα άλατα και βιταμίνες, που είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού. Μαγειρεύουμε στο τηγάνι, στο φούρνο στη λαδόκολλα και στη σχάρα. Γίνεται τρυφερό σουβλάκι. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€2,70
€9,00 ανά 1 kg(s)
ΚΟΤΣΙ ΠΟΝΤΙΚΙ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΚΟΤΣΙ ΠΟΝΤΙΚΙ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Γευστικό και πλούσιο σε γεύση Κότσι από Ελληνική Μοσχίδα. Το κότσι ή αλλιώς ποντίκι, βρίσκεται στην άκρη των ποδιών του ζώου. Είναι πλούσιο σε κολλαγόνο, με αποτέλεσμα να είναι ιδανικό για βραστό, σούπες, μαγειρευτά κατσαρόλας αλλά και παρασκευή ζωμών. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€6,95
€13,90 ανά 1 kg(s)
ΕΛΙΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΕΥ ΟΣΤΟΥ

ΕΛΙΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΕΥ ΟΣΤΟΥ

Τρυφερή Ελιά από Ελληνικό Μοσχαράκι χωρίς κόκκαλο. Από τα πιο νόστιμα αλλά και πιο μαλακά μέρη του Μοσχαριού. Ιδανική για κοκκινιστό, λεμονάτο, στιφάδο, για το φούρνο, βραστό, σούπες, αλλά και για κιμά. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€7,25
€14,50 ανά 1 kg(s)