Αναζήτηση

ΧΤΕΝΙ ΜΟΣΧΙΔΑΣ ΕΛΛΑΣ

Υπέροχο Χτένι από Ελληνική Μοσχίδα. Ένα πολύ μαλακό κομμάτι της σπάλας δίπλα στην πλάτη του ζώου, ιδιαίτερα νόστιμο με μια λεπτή στρώση κολλαγόνου. Ιδανικό για κατσαρόλα, κοκκινιστό, λεμονάτο, ψητό φούρνου, γιουβέτσι, στιφάδο αλλά και για σούπες. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 17302
€7,75
Αφορά τεμ. ~ 0,5 kg(s)
€15,50 ανά 1 kg(s)
i h

Το Χτένι είναι ιδανικό για κατσαρόλα, κοκκινιστό, λεμονάτο, ψητό φούρνου, γιουβέτσι ή στιφάδο. Στην κατσαρόλα μαγειρεύουμε σε σιγανή φωτιά και περίπου 3 ώρες. Στη χύτρα θα χρειαστούμε 30 λεπτά.

*
*
*
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
ΚΙΜΑΣ ΛΑΠΠΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΚΙΜΑΣ ΛΑΠΠΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Φρέσκος Κιμάς από την κοιλιά Ελληνικής Μοσχίδας, πολύ νόστιμος και τρυφερός με πλούσια γεύση. Αποτελεί πηγή πρωτεϊνών υψηλής βιολογικής αξίας. Ιδανικός για: Κεφτέδες, μπιφτέκια, μπέργκερ, ρολά, μπολονέζ, κεμπάπ, πίτες, γεμιστά και διαφόρων ειδών μαγειρευτά. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€5,75
€11,50 ανά 1 kg(s)
ΛΑΙΜΟΣ ΧΟΙΡΙΝΟΣ ΑΝΕΥ ΟΣΤΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΛΑΙΜΟΣ ΧΟΙΡΙΝΟΣ ΑΝΕΥ ΟΣΤΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Νόστιμος Λαιμός χωρίς κόκκαλο από ελληνικά Χοιρινά με ενδομυικό λίπος που τον κάνει πολύ τρυφερό στο μαγείρεμα. Είναι κατάλληλος για ψητά φούρνου, ψητά κατσαρόλας, στη λαδόκολλα, τηγανητά για γρήγορα γεύματα αλλά και για πεντανόστιμα cordon blue. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€4,75
€9,50 ανά 1 kg(s)
ΦΙΛΕΤΟ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΦΙΛΕΤΟ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Εκλεκτό Φιλέτο από Ελληνική Μοσχίδα. Το φιλέτο αποτελεί το πλέον μαλακό και τρυφερό μέρος του Μόσχου με μικρή περιεκτεικότητα σε λίπος. Από το φιλέτο παίρνουμε τα διάφορα steak, τα tournedos, τα chateubrian, το φιλέ μινιόν κ.λ.π. Ψήνεται στη σχάρα ή σε τηγάνι από μαντέμι. Μπορεί όμως να ψηθεί και ολόκληρο στο φούρνο. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€11,10
€37,00 ανά 1 kg(s)
ΧΟΙΡΙΝΟ ΦΙΛΕΤΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

ΧΟΙΡΙΝΟ ΦΙΛΕΤΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

Ζουμερό χοιρινό φιλέτο Ολλανδίας. Ένα εκλεκτό κομμάτι χοιρινού, μαλακό και άπαχο χωρίς κόκκαλο με λεπτή γεύση. Μαγειρεύεται πολύ ωραία ψητό, γεμιστό στο φούρνο αλλά και με πολλούς άλλους τρόπους. Ιδανική λύση για γρήγορο μαγείρεμα . Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€4,76
€11,90 ανά 1 kg(s)